Пътуващата артистична платформа “Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство, която

...
</TD
>Пътуващата артистична платформа “Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство, която
Коментари Харесай

Представят талантите на район Тракия

Пътуващата артистична платформа “Мобилна креативна мрежа за просвета и изкуство ", която води своето начало от Пловдив и обикаля цялата страна с цел да популяризира дейностите на локални създатели, гостува на регион " Тракия " в интервала 3-4 ноември.

Пъстрата креативна зона ще бъде ситуирана на територията на парк " Елит " (2019), където ще даде на жителите на " Тракия " благоприятни условия за включване в творчески работилници, демонстрации на обичайни занаяти, ръчно творчество, сценични изпълнения и още доста разнородни изяви в разнообразни жанрове на всички изкуства.

“Мобилна креативна мрежа ", дава поле за изява на самодейни обединения и състави, музикални банди, вокални реализатори, създатели, школи и ансамбли, като насочва своята Отворена покана за включване в програмата към всички творчески натури, които търсят своето нетрадиционно занятие и желаят да се показват пред по-широка аудитория.

Желаещите могат да се свържат с уредниците и на e-mail:

[email protected]. Събитието е с вход свободен и цели да съкрати дистанцията сред създатели и аудитория, да насърчи разнообразието в региона на културата и изкуствата посредством обезпечаване на необятна социална досегаемост до културно наличие и форми.

И в двата събитийни дни, програмата ще стартира в 10:00ч. с креативен ателиета, демонстрации, изложения и работилници, а в следобедно-вечерната стратегия след 16:00ч. ще се любуваме на разнообразни театрални изкуства в осъществяване на актьори, творящи в региона.

Дейностите са проведени от съдружие Търговска колегия Инкубатор и се изпълняват с финансовата поддръжка, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Програмен оператор на събитието е Министерство на културата на Република България, а за изданието в Район Тракия, организаторите получават съдействието на районната администрация и местните културни институти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР